Albirea Dintilor - produsele nostre chiar dau rezultate

Kit pentru Albirea Dintilor

Merita kit-urile de albire a dintilor sa fie folosite? Raspunsul este un DA sigur

Albirea dintilor a devenit pentru foarte multe persoane un scop destul de important, zambetul cat mai stralucitor cel mai bun kit pentru albirea dintilorfiind un aspect vital pentru un look spectaculos.

Astfel de dorinte sunt totusi posibile si datorita avansului pe care piata de medicamente l-a inregistrat in ultima vreme.

Acum nu mai este absolut necesar sa mergi la dentist pentru a reusi sa iti albesti dintii, metoda alternativa putand sa fie folosirea unui kit pentru albirea dintilor.

Din pacate, nici acestea nu sunt chiar perfecte, existand riscuri si in cazul lor, la fel cum exista in cazul oricarei metode.

Asadar, sa le analizam si sa le punem in balanta cu avantajele, pentru a vedea daca merita sa fie folosite.

Kit-urile destinate albirii dintilor sunt destul de diferite, ele putand sa fie categorisite in functie de modul in care realizeaza acest proces.

Unele contin niste benzi de albire, altele constau intr-un gel care se aplica pe dinti cu ajutorul unuor gutiere.kit pentru albirea dintilor

Oricare ar fi insa cazul, substantele active responsabile de albirea dintilor pot sa fie oarecum periculoase, in special pentru cei care deja au o dantura sensibila. Pentru mult timp astfel de tratamente nu au fost recomandate celor cu dinti cariati sau cu un strat subtire de smalt, pentru ca utilizarea benzilor sau a gelului putea sa creeze durere si usturime. In ultima vreme insa, producatorii au scos kit-uri fara peroxid, adica mai sigure si mai putin riscante, asa ca totul se indreapta spre o directie mai buna.

A doilea dezavantaj important este ca procentul de albire este inferior celui garantat de medicul stomatolog. Si aici insa s-au inregistrat avansuri destul de importante, astfel incat diferenta nu mai este una chiar atat de vizibila, kit-urile devenind mai eficiente.

Sa trecem insa si la avantaje, pentru ca si ele sunt numeroase. In primul rand conteaza pretul, cu mult mai redus decat in cazul interventiilor de la dentist.

Un kit se poate cumpara cu un pret intre 120 si 150 de lei, in timp ce o singura vizita la dentist poate sa coste de 5-6 ori mai mult.

Orice metoda ar fi aleasa, adica benzi sau gel, ele trebuie sa fie tinute in jur de 30 de minute pe dantura si apoi aruncate. Procesul se repeta o data  sau de 2 ori pe zi, in functie de instructiuni si astfel te poti bucura de dinti mai albi.Printre cele mai eficiente kit-uri de albirea dintilor s-au dovedit a fi benzile iar ca bonus pentru mentinera danturii cat mai albe acestea contin si un Creion cu gel.

Gama completa de produse pentru albirea dintilor recomandata de DrWhite.ro

Usurinta cu care se folosesc astfel de tratamente reprezinta, de asemenea, un avantaj important. Practic, ele sunt facute pentru a fi utile acasa, fara sa mai fie astfel nevoie de vizite la stomatolog. Impreuna cu pretul redus si cu eficienta suficient de ridicata, se poate spune ca achizitionarea unui kit pentru albirea dintilor reprezinta o idee destul de buna pentru cei care isi doresc asa ceva. Rezultatele sunt garantate, mii de cumparatori declarandu-se multumiti. Iar daca reusesti apoi sa iti si protejezi dintii impotriva alimentelor care ii murdaresc si ai o igiena dentara corespunzatoare, atunci rezultatele oferite pot fi unele cu o durata satisfacatoare in raport cu pretul si efortul.

https://youtu.be/B-sr9hkkiV0

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Intra in Clubul nostru

Vei fii la curent cu cele mai noi stiri si primesti vouchere cadou pentru cumparaturile tale.