Albirea Dintilor - produsele nostre chiar dau rezultate

Metode De Albire A Dintilor

Metode de albire a dintilor pentru un zambet de invidiat

Cu totii ne confruntam, intr-o mai mare sau mai mica masura, cu problema ingalbenirii dintilor si stim cat este de greu sa ii readucem la culoarea initiala. Aceasta colorare a dintilor se datoreaza in mare parte alimentelor si bauturilor pe care le consumam, iar cei care fumeaza au parte de o problema in plus, deoarece fumul de tigara este unul dintre cei mai puternici adversari ai albului dintilor. Iar daca acesta se combina cu vinul rosu, cola, cafeaua sau mancarurile care au ingrediente care coloreaza puternic, efectul va fi si mai dezastruos, smaltul dintilor colorandu-se foarte repede.

Pentru un zambet de invidiat vezi mai jos toata gama de produse Premium pentru 2018

Dar acest lucru se poate schimba, fie prin renuntarea la macar o parte din elementele care coloreaza smaltul dintilor sau prin utilizarea de metode de albire a dintilor.

metode de albirea dintilor acasa Prima parte tine de cum doriti sa va construiti dieta si lucrurile pe care doriti sa le consumati, dar, in ceea ce priveste metodele de albire a dintilor, cel mai adesea, va trebui sa apelati la personal specializat.

Daca va doriti un alb al dintilor precum vedetele, trebuie sa mergeti la medicul stomatolog pentru a va fi realizat un tratament care sa va apropie de rezultatul dorit. Daca problema nu este una foarte mare, va poate fi aplicat un gel pe baza de peroxid de hidrogen, dar cu o concentratie mica si va poate fi cerut sa reveniti la cabinet pentru a va fi facuta din nou procedura. Insa, daca problemele sunt mai grave, adica smaltul este foarte ingalbenit si chiar prezinta pete cu o coloratura mai puternica, trebui aplicat tot gel pe baza de peroxid de hidrogen, insa acesta va avea o concentratie mult mai mare. Astfel ca si protectia gingiilor si a restului cavitatii bucale in momentul aplicarii trebuie sa fie facuta cu multa precizie, deoarece aceasta substanta in concentratie mare poate produce rani la nivelul mucoaselor. Dar, dupa terminarea interventiei, zambetul va fi unul alb si stralucitor, insa, daca problema este extrem de grava, s-ar putea sa fie nevoie de mai multe interventii, dar acest lucru va fi hotarat de medicul dentist.

Dar daca nu va este foarte la indemana sa mergeti la un cabinet stomatologic sau doriti doar sa obtineti dinti mai albi cu o nuanta sau doua, puteti apela la metode de albire a dintilor acasa. Acestea de regula au la baza tot peroxidul de hidrogen, dar concentratia este destul de mica pentru a nu va pune in pericol mucoasa bucala.

Printre metodele de albire a dintilor acasa se gasesc si gelurile pe baza de peroxid de sodiu, plasturii special conceputi pentru acest lucru sau creioanele de albit dintii. Toate acestea pot fi utilizate in confortul propriei locuinte, dar trebuie sa stiti ca, indiferent ce metoda folositi, aceasta trebuie utilizata constant pentru a avea rezultatele dorite. De regula acestea sunt utilizate in timpul noptii sau imediat dupa ce s-a consumat ceva ce ar putea duce la aparitia petelor pe dinti.

Fie ca preferati sa mergeti la dentist sau sa realizati albirea dintilor acasa, cel mai important lucru este sa aveti grija de sanatatea dintilor pentru ca aceasta este cea care va ajuta sa aveti un zambet frumos.

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Intra in Clubul nostru

Vei fii la curent cu cele mai noi stiri si primesti vouchere cadou pentru cumparaturile tale.