Albirea Dintilor - produsele nostre chiar dau rezultate

Cum Sa Iti Albesti Dintii

Cum sa ne albim dintii intr-un mod sigur

In acest articol vom vorbi despre cum sa ne albim dintii acasa rapid si eficient fara costuri mari precum intr-un cabinet de estetica dentara, pentru ca albirea dintilor acasa a devenit tot mai pupolara in ultimul timp.

Foarte multe persoane, atat femei cat si barbati isi doresc sa aiba un look de vedeta de la Hollywood, iar un aspect foarte important al acestuia este reprezentat de dinti, mai exact de albul acestora, deoarece, desigur ca, nu am vazut nici o vedeta care sa apara pe covorul rosu si sa aiba dintii patati si galbeni.

Printre cele mai popolare produse pentru albirea dintilor acasa s-au dovedit a fi kit-urile de albirea,benzile pentru albirea dintilor acasa si creionul,insa cele mai preferate sunt Benzile.

Vezi aici cele mai eficiente produse in 2018

Metode de albirea dintilor

Daca ar fi sa dam crezare internetului exista o sumedenie de metode despre albirea dintilor acasa, insa cele mai multe dintre ele nu dau nici un rezultat si riscam sa ne deterioram smaltul dintilor si sa ne provocam rani la nivelul gingiilor.

Asa ca cel mai bine ar fi sa nu urmam orice reteta de pe internet care ne promite ca vom avea un zambet ca de vedeta.

Dar, in schimb, putem apela la kit-urile de albirea dintilor care sunt aprobate sau la medicul stomatolog pentru a realiza un tratament profesionist de albire a dintilor.

Primele trebuie sa fie aprobate de specialistii in sanatate pentru a fi siguri ca nu avem parte de ceva contrafacut care ar putea sa ne aduca mai multe probleme decat rezolvari.

Iar in cazul medicilor stomatologi trebuie sa apelati la cei care au trecuta si albirea dintilor la serviciile pe care le ofera.

Iar inainte de a solicita o programare este bine sa cereti cateva detalii in legatura cu procedura pe care o folosesc si care este rezultatul pe care il veti obtine pentru a nu fi dezamagiti daca veti constata ca procedura si rezultatul sunt diferite fata de asteptarile dumneavoastra.

Si trebuie sa stiti ca albirea dintilor nu are efect decat pe dintii naturali, plombele, implanturile, coroanele sau puntile vor ramane la aceeasi culoare.

Cum functioneaza metodele de albire

In ceea ce priveste kit-urile de albire a dintilor, acestea pot sa difere in functie de producator si cel mai bine este sa se urmeze cu sfintenie indicatiile date de acestea.

Insa in cazul albirii dintilor la medicul stomatolog practicile nu difera foarte mult intre cabinete.

Dar exista si in acest caz mai multe metode, dar care au la baza acelasi produs gelul cu peroxid.

Acest gel, atunci cand are concentratie scazuta, poate fi aplicat chiar si acasa, dar sunt necesare si vizite la medic pentru confectionarea unor gulere pentru sustinerea gelului.

Sau poate fi aplicat la cabinet insa presupune vizite foarte dese.

In plus medicul stomatolog este cel care hotaraste ce concentratie trebuie sa aiba gelul pentru a avea parte de rezultatul dorit.

Iar atunci cand concentratia peroxidului din gel este una foarte mare interventia se poate realiza doar la intr-un cabinet stomatologic sub atenta supraveghere a dentistului.

Cele mai folosite produse sunt benzile pentru albirea dintilor , iar gelul este special ales pentru a ajunge la nuanta dorita de client.

Rezultatul dureaza aproximativ un an, insa poate fi si pe termen mai lung, dar acest lucru depinde atat de structura dintelui, cat si alimentele pe care le consumati mai des.

Daca obisnuiti sa beti cafea, vin rosu, cola, sau sa mancati alimente care contin conservanti dintii se vor ingalbeni mai repede.

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Intra in Clubul nostru

Vei fii la curent cu cele mai noi stiri si primesti vouchere cadou pentru cumparaturile tale.