Albirea Dintilor - produsele nostre chiar dau rezultate

Albirea Dintilor Acasa Intr-un Mod Natural

Dinti mai albi cu ajutorul tratamentelor realizate acasa intr-un mod natural la cel mai mic pret

Multi dintre noi ne intrebam cum ar fi albirea dintilor acasa intr-un mod natural, asa cum vad de cele mai multe ori la vedete, in plus o dantura alba da senzatia unei sanatati crescute. Dar, din pacate, lucrurile nu stau asa daca nu facem ceva in acest sens.

Deoarece alimentele si bauturile pe care obisnuim sa le consumam au tendinta de a ne pata dintii si de a-i ingalbeni, iar fumatul adauga si el un plus acestei probleme.

Si daca nu suntem dispusi sa renuntam la obiceiurile noastre sau daca am renuntat la ele, dar am ramas in continuare cu dintii ingalbeniti, trebuie sa gasim o solutie pentru albirea dintilor.

Produsele noastre cu extrate Naturale,eficiente si fara nici o durere

Putem sa ne adresam medicului stomatolog pentru a ne ajuta sa scapam de culoarea galbena a dintilor.

Acesta ne poate sugera diverse tratamente care au la baza peroxidul de hidrogen, iar, in functie de nivelul problemei, acesta are diverse concentratii. Iar cand este vorba de o concentratie foarte mare a peroxidului de hidrogen, atentia trebuie sa fie deosebita pentru ca acesta poate crea si leziuni, dar daca procedura este realizata de un specialist nu aveti de ce sa va faceti griji.

Insa, daca va doriti sa apelati fie la tratamente de albire a dintilor specializate in clinici stomatologice, fie la cele realizabile acasa, trebuie sa luati in considerare faptul ca acestea nu albesc decat dintii naturali, obturatiile ramanand de aceeasi culoare.

Insa, daca nu doriti sa mergeti la medicul dentist sau nu aveti banii necesari unei astfel de proceduri, puteti sa va orientati spre kit-urile ce pot fi utilizate acasa. albirea dintilor

Printre solutiile de albire a dintilor puteti gasi si gel de albire dinti, care este oarecum similar celui utilizat in albirile din cadrul cabinetelor stomatologice, dar concentratia peroxidului de hidrogen este una foarte mica, asta pentru ca acesta sa poata fi folosit fara a avea loc incidente neplacute.

Dar, pentru a vedea o schimbare majora, acesta trebuie utilizat in mod constant, mai ales daca exista obisnuinta de a fuma, consuma cafea, cola sau vin rosu si a manca preparate care provoaca o colorare a dintilor.

Printre alte metode de albire a dintilor poate fi reprezentata si de plasturii de albit dintii, acestia fiind niste fasii transparente care pot fi puse pe dinti si continand un agent de albire care actioneaza asupra petelor pentru a le indeparta.

Acestia pot fi purtati oricand va doriti, cu exceptia momentelor cand consumati alimente sau bauturi, dar este recomandat ca acestia sa fie tinuti pe dinti in timpul noptii pentru ca, astfel, poate trece un timp mai indelungat fara a fi nevoiti sa ii scoateti.

Insa, este important sa aveti asteptarile corecte atunci cand incepeti sa faceti aceste tipuri de tratamente acasa, adica sa fiti constienti ca nu o sa capatati dinti de un alb imaculat din prima si s-ar putea sa treaca ceva timp de la inceperea utilizarii pana sa vedeti schimbari importante.

Acest lucru se datoreaza faptului ca agentul de albire este in concentratie scazuta pentru ca altfel ar exista riscul sa se produca accidente. Asadar, pentru a putea vedea o schimbare in bine a culorii, trebuie sa folositi un timp mai indelungat aceste metode de albire a dintilor.

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Intra in Clubul nostru

Vei fii la curent cu cele mai noi stiri si primesti vouchere cadou pentru cumparaturile tale.