Benzile de albire a dintilor, o solutie mai iefina si cu rezultate satisfacatoare pentru un zambet incantator

albirea dintilor cu carbune activDaca vedetele ne invata ceva, acest lucru este ca un look spectaculos este unul posibil. Si aici nu ne referim la aspectul lor intens prelucrat prin Photoshop sau alte programe de genul, pentru ca si cand se prezinta intr-un mod mai natural vedetele tot arata anumite trasaturi care ies in evidenta. Iar una dintre ele este reprezentata de dintii mai albi, lucru care este relativ usor de obtinut si de o persoana obisnuita. Nu fara niciun efort si nici fara o ingrijire corespunzatoare pe termen lung, dar un produs asa cum sunt benzile pentru albirea dintilor pot sa fie de un real ajutor in acest proces.

Benzile de albire a dintilor vs mersul la dentist

Poate ca multa lume crede ca albirea dintilor poate sa fie facuta doar la dentist. Este adevarat, aceasta este cea mai sigura metoda si cea care ofera rezultate mai bune. Pe de alta parte, insa, este si extrem de scumpa, dar si destul de dureroasa, asa ca avantajele se compenseaza cu dezavantajele. Pe de alta parte, benzile despre care vorbim sunt aproape la fel de eficiente, mult mai iefitine, dar si comod de folosit. Ele sunt alegerea preferata a oamenilor mai practici, a celor care isi doresc dinti mai albi si mai frumosi, dar nu sunt dispusi sa faca sacrificii extreme pentru asta.

Gama completa cu cele mai eficiente produse de albire in 2018

Asadar, se poate si altfel

Oricine poate sa foloseasca niste benzi pentru albirea dintilor, acestea fiind foarte usor de utilizat si neavand niciun efect secundar. Practic, ele sunt niste benzi care se lipesc pe dinti, dand astfel sansa unui gel care contine substante active sa albeasca dintii. Procesul nu este deloc unul complicat, iar un astfel de tratament nu va dura mai mult de 14 zile, timp suficient pentru ca efectele sale sa si inceapa sa se vada. Pentru a-si face efectul, benzile trebuie sa fie tinute 30 de minute si apoi scoase si aruncate. Ele trebuie sa fie folosite de doua ori pe zi, benzi diferite, bineinteles.

Exista si contraindicatii?

Cum dintii sunt niste organe vii si extrem de sensibile, orice intra in contact cu acestia poate sa provoace durere, asta daca nu sunt sanatosi. Benzile de albit dintii nu sunt recomandate persoanelor care sufera din cauza tartrului, dar nici celor care au carii. In aceste conditii, substanta de pe benzi poate sa intre in contact cu zonele afectate, conducand astfel la aparitia durerii si a usturimii. In schimb, ele nu au efecte secundare, studiile aratand ca nu pot determina aparitia tartrului.

Asadar, daca ai o dantura buna, nu exista niciun pericol iar beneficiile sunt multiple. Benzile sunt o solutie de-a dreptul excelenta pentru toti cei care isi doresc sa isi albeasca dintii acasa, fara costuri prea mari si fara durere. Tocmai de aceea, multi le considera a fi o alternativa foarte buna a mersului la dentist din aceleasi motive. Cu toate acestea, trebuie sa ai in vedere ca albirea nu este permanenta, si ca dintii trebuie sa fie ingrijiti pentru ca ea sa se pastreze. In plus, cu timpul ar putea sa fie nevoie de o noua sesiune de albire, dar benzile vor fi si atunci la dispozitia ta.

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *